Rozvoz objednaného zboží je každý čtvrtek a pátek pro objednávky zaslané do středy do 9hod. Objednávky mléčných výrobků, uzenin, chlebů prosím provádějte do úterý 19hod. Děkujeme.

NAŠI FARMÁŘI A VÝROBCI

 

dvůr_maso

 

FARMA PANA PROCHÁZKY SEMICE

Rodina Procházkova hospodaří v obci Semice již 5 generací. Veškerá zelenina je pěstována v systému integrované produkce, což je systém řízené výroby, která omezuje vstupy pesticidů a hnoji v do porostu. Firmy, které pravidla tohoto systému dodržují, jsou sdruženy ve Svazu pro IPZ (integrované pěstování zeleniny), který pracuje v rámci profesní organizace zelinářů ZUČM (Zelinářská unie Čech a Moravy). Jsme aktivně zapojeni do práce této organizace, majitel firmy je předsedou Svazu pro IPZ.

 

FARMA MOCHOV

Česká firma s českým kapitálem a poctivou českou zeleninou, pěstovanou v nejkvalitnějších půdách v Polabí.

Při pěstování uplatňují moderní pěstitelské i sklizňové postupy šetrné k životnímu prostředí, zejména systém správné zemědělské praxe Cross-Compliance a systém pěstování IPZ. Celá výměra obhospodařovaných ploch je pod závlahovým systémem.

Pro naše zákazníky zajišťují tu nejvyšší kvalitu, což potvrzuje i získání certifikátů GLOBALGAP, HACCP a získání značky KLASA.

 

SANTANA ČESKÝ BROD

Firma se již od roku 1995 zaměřuje na obchod s českými jablky a hruškami. Dále se podílí na dovozu kvalitní exotické plodiny z celého světa. Nabídku sortimentu neustále rozšiřuje o zajímavé produkty, klade velký důraz na čerstvost a kvalitu nabízených produktů.

 

FARMA SELETICE

Sváteční dobroty, které pro vás v Seleticích výhradně z vlastních surovin každý den připravují, jsou nevšedním zážitkem. Denně čerstvé mléčné výrobky a uzeniny a především  jejich přísné zásady, které dodržují, jsou tou pravou zárukou, že si na všech jejich výrobcích vždy pochutnáte.  

 

DANIELA VIDUMSKÁ z Bylan

Tato skromná dáma s velkým srdcem  je poctivou pekařkou, možná podobná těm, které zažily  naše babičky. Jsme moc rádi, že jsme ji, i když čistě náhodou, objevili.
"Obyčejný" chléb je v jejím podání opravdu neobyčejný. Někteří zákazníci tvrdí, že si její chleby zamilovali, přestože před tím chléb nejedli.

 

PASTA CULINARIA - JAN ŘEPA

V roce 2011, kdy Janu Řepovi a jeho kolegům, majitelům značky Pasta Culinaria, nabídla kamarádka starší stroj na výrobu těstovin. Nabídku přijali, aniž by tušili, co s ním. Nejdříve zkoušeli vyrobit těstoviny ze surovin dostupných v České Republice, ale výsledek nebyl uspokojivý. Zajeli tedy za hranice, do Itálie, jezdili, sháněli a vyptávali se ... až dorazili do oblasti Perugie k mlýnu Molitoria Umbra s dlouholetou tradicí v pěstování a zpracování tvrdozrnné pšenice. Majitelka mlýna je ohromila. Nabídla jim, že semolinovou mouku, kterou potřebují, nechá na zakázku umlít a na zpáteční cestu je vybavila důležitými radami. Tak začal šéfkuchař a jeho tým experimentovat s výrobou těstovin. Jako v každé výrobě, i pan Řepa vyvíjel produkty stylem pokus - omyl, než se dostavily první, relativně dobré výsledky. Věděli jak těstoviny vyrobit, co je k tomu potřeba, jak dlouho mají těstoviny sušit, ovšem netušili, jakým způsobem těstoviny ochutit tak, aby byly zcela jedinečné a výrazné. Vsadili tedy na použití kvalitních čerstvých surovin od místních dodavatelů a farmářů v té nejvyšší kvalitě. Představy o kvalitní pastě se začaly plnit. Dnes vyrábí těstoviny v mnoha příchutích, několika druzích mouky a produktových řadách. Neustále doplňují a rozšiřují nabídku o nové produkty. Věří, že vše, co dělají, dělají na 100% a také s láskou.

 

JOSEF VANICKÝ

Pan Vanický s manželkou Petrou vytváří skutečné, poctivé  delikatesy jako domácí džemy, marmelády, pečené čaje a ovoce do jogurtů, sirupy, sterilovanou zeleninu, masové konzervy aj.  V 11. ročníku soutěže o nejlepší Regionální potravinu získal ocenění jejich pikantní okurkový salát, ale výborné jsou všechny jejich produkty.

 

PASTASTORY 

Paní Klára Mottlová vyrábí čerstvé těstoviny  z italské semolinové mouky a pasterovaných vajec. Díky kvalitním surovinám a převážně ruční výrobě, nemusí používat konzervanty ani barviva.

 

MARCO PŘEROV

firma nabízí kvalitní sušená rajčata jak pro jeho další distribuci, tak i pro jejich další zpracování, ať už pro nakládání, do pokrmů, salátů atd. Vždy v té nejvyšší kvalitě a chuti. Rajčata nakládají v jejich manufaktuře pouze z vysoce kvalitních italských sušených rajčat použitím kvalitních olejů, přírodních bylinek a českého česneku. Vše bez konzervantů a barviv.

 

BOHEMIA OLEJ

Jak už samotný název napovídá, je česká firma vyrábějící oleje. České za studena lisované oleje v RAW kvalitě, díky kterým chtějí obohatit širokou škálu pokrmů a dobrot nejen novými chutěmi, ale také přidanou výživovou hodnotou, které tyto oleje přinášejí. 

Vše to začalo společným - rodinným zájmem o poctivý produkt, kde se u prvopočátku společnosti prolnuly téměř 3 generace mužů - Saši, Romana a Vojty, jež spojovalo nadšení pro něco neobyčejného.  

Nejstarší, Saša, přišel v roce 2012 s myšlenkou lisovat české přírodní oleje z tuzemských surovin. Využít tak lokálního bohatství a nabídnout širší spektrum olejů kromě již zajetých olivových či řepkových. Nápad oleje přímo vyrábět vycházel z potřeby vlastní kontroly jak nad výběrem semínek a oříšků, ze kterých oleje vznikají, tak i na samotném výrobním postupu. Nejdůležitější je výběr prvojakostních surovin, které k výrobě svých bio olejů používají. Ty jsou nezbytné k dosažení co nejlepší chuti. Stejně tak správný výrobní postup k zachování co největšího množství vitaminů a pro organismus prospěšných látek, které příroda v této živoucí podobě nabízí. RAW nebo BIO nefiltrované oleje, všechny připravené s láskou a péčí. 

 

NUTSPREAD

Ořechová másla pro Vás vyrábí už od roku 2014 – své práci na sto procent rozumí a v tom dělají jsou skutečně profíci. Firmu Oříškové krémy Nutspread založila Táňa Lišková jako rodinný podnik (více v příběhu ZDE) a vše zde bylo vybudováno s láskou, pomalu, krok po kroku.  I dnes, v roce 2021, stále fungují jako čistě rodinný podnik. Mohou se pochlubit prestižní certifikát Heureky Ověřeno zákazníky.

 

ČOKOLÁDOVNA JANEK

Českou, poctivou a domácí čokoládovna. To znamená, že si vše vše tvoří sami. Vybírají si ty nejkvalitnější suroviny a na jejich úžasné čokoládě je to znát.

V malém týmu toho zvládají opravdu hodně. Od těch nejdrobnějších pralinek po hromady firemních čokolád na zakázku. Hořké, mléčné, s ovocem i solí. Různé, ale  vlastně pořád stejné. Nerozlišují co, s čím a pro koho. Dělají jediné. Dělají totiž čokoládu bez výmluv.

 

SIRUPY "U DVOU KOZ"

Jedinečné sirupy vyrábí paní Dáša z Luštěnic. Všechny sirupy jsou vyráběny z čistě přírodních, čerstvých produktů a jsou slazeny řepným cukrem (ne fruktózou), který zároveň v použitém množství nahrazuje jakokoliv jiné konzervanty.  Její nabídka sirupů je skutečně široká. Přesvědčte se sami.

 

MOŠTY OD PANA HUBÁČKA

V Dřínově u Slaného pro Vás v sadařství pana Jiřího Hubáčka vyrábí výhradně přírodní produkty. Rodinné ovocnářství pana Hubáčka se nachází v centru ovocnářské a vinařské oblasti, které bylo založeno v roce 1994 na okraji města Slaný v okolí Slánské hory. V této oblasti je ovoce pěstováno od 2. poloviny 20. století. Mošty neobsahjí žádné chemické přísady, dochucovadla a konzervanty. Základní surovinou pro výrobu všech  produktů je ovoce z vlastní produkce.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 dvůr_maso

     

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení